Celalettin Gözüsulu İlkokulu


Vizyon: 1.Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. 2.Okulumuzun bugünkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. 3.Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din,cinsiyet ayrımı yapmadan ve bedensel eksikliklere bakılmadan tüm insanlara eşit davranmak. 4.Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak. 5.Her velinin, öğrenme için öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilmesi. 6.Okulumuzda herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmesi vizyonumuzdur.

Misyon: 1.Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak ,onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. 2.Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi arttırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerin sürekli kılmak. 3.Mükemmelliğin sonu yoktur.Çocuk eğitimi dünyanın en önemli işidir. Bu konuda kimseyi değil kendi önemli anlayışımızdır. 4.Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla,sporla ve sosyal aktivitelerle zenginleştirilmiş bir eğitim yapmak misyonumuzdur.

Başarılar: 2011-2012 Eğt.-Öğrt. Yılı 1.Kaymakamlık Atletizm Yarışması İlçe 2.si 2.“ATA’ ya VEDA” konulu Resim Yarışması 1.si. 3.İstanbul’un Kurtuluşu Resim Yarışması İlçe 2. si. 4.Belediye Kupası Atletizm Kros Yarışması 2.si 5.Belediye Kupası Atletizm Kros Yarışması Takım Bazında 3.si 2012-2013 Ocak Ayı itibari ile; 1.İlçe Bilgi yarışması 2.liği 2.Cumhuriyet Bayramı Komposizyon yarışması İlçe 2.si 2012-2013 Yeşil Okul projesi En Çevreci 2.Okul Ödülü Yeşil Okul Projesi Kapsamında Atık Pil toplamada ilçe 3.sü.

Saatler: 08.00-12.50, 13.10-18.00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları-İFET
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0212 582 70 22

Belgegeçer - (212) 558 0378

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://celalettingozusuluio.meb.k12.tr

Adres - Beştelsiz Mah. Rauf Denktaş Cad. No41 Zeytinburnu / İSTANBUL

Öğretmen :55
Öğrenci :1223
Derslik :30
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :7568
Revir:1
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezinde

Adres - Beştelsiz Mah. Rauf Denktaş Cad. No41 Zeytinburnu / İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza Bağcılar-Kabataş tramvay hattını kullanıp, Akşemsettin veya Mithatpaşa duraklarında indikten sonra yaklaşık 3-5 dakikalık bir yürüyüş mesafesinden sonra ulaşabilirsiniz. Ayrıca Cevizlibağ-Bakırköy minibüs hattı okulumuzun önünnden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde